Profil

Guldsmed Norup ligger i dag centralt placeret på den hyggelige gågade Sct. Mathias Gade i Viborg. Guldsmed Svend Norup åbnede i 1956 sit værksted, og året efter fulgte forretningen, som hustruen Jonna Norup blev en meget aktiv del af.

I dag har næste generation taget over. Datteren Helle Norup og sønnen Kjeld Norup ejer i fællesskab virksomheden, som de driver sammen med deres faguddannede personale.
Helle Norup er uddannet guldsmed og er ansvarlig for arbejdet i værkstedet. Kjeld Norup er cand. scient. i geologi og har dermed specialviden om metaller og ædelsten. Kombinationen af deres to fagområder sikrer, at kunderne i Guldsmed Norup får udført optimalt håndværk samt modtager råd og vejledning på højt fagligt niveau.

Selve butikken er indrettet i to etager. I baglokalerne er guldsmede- og gravørværksteder. Som barn tilbragte Helle Norup mange timer med sin far på guldsmedeværkstedet. Snakken gik, mens han arbejdede, og hun ”reparerede” smykker fra sin egen kasse af kasserede varer.

Både guldsmede- og gravørværkstedet er stadig særdeles vigtige aktiver for Guldsmed Norup, der som fra begyndelsen også stadig har fokus på service, viden og det gode håndværk.

Guldsmed Norup er medlem af Danmarks Guldsmedeforenings Bytteservice, som sikrer, at gaver købt hos Guldsmed Norup kan byttes i op mod 300 forretninger landet over.

Til forside
 

Sct. Mathiasgade 37
8800 Viborg
Tlf. 86 62 01 81